Grand Café de Oude Stoep Vlieland

Waar is dat feestje!?
In de Stoep is dat feestje!

Dans- en Feestcafé de Oude Stoep is al jarenlang het gezelligste feestcafe voor jong en oud! Midden in het de gezelligste straat van Vlieland wordt er week op week af feest gevierd tot in de late uurtjes! Met de nieuwste hits en de beste classics maken wij elke avond tot een groot succes.

 

 

Grand Café de Oude Stoep Vlieland

Met een groep bij de Stoep!

Ga je trouwen? of heb je een bedrijfsfeest? Verjaardag? Of een andere feestje waar je even helemaal uit je bol wil gaan? Dat kan bij ons! Wie bieden allerlei verschillende optie's aan, zo kunnen wij het feest helemaal compleet maken met een etentje bij de Grand café de Oude Stoep.

 

Wil je meer info? Vul het contactformulier in of bel ons op 06 27 20 02 07

Heb je jezelf al gespot? Check al onze foto's op onze socials 

Feesten EN werken deze zomer? 

Kun jij de lekkerste shotjes op de bar zetten of de beste biertjes tappen? Heb je een vlotte babbel en barst je van de energie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als barman of barvrouw ben jij het belangrijkste gezicht van onze avonden! Je maakt ook nog eens vrienden voor het leven en je verdiend lekker bij! Klinkt dit als muziek in je oren? Vul dan het contactformulier in, DM of stuur en appje naar 06 - 27 20 02 06 als je de zomer van je leven wil beleven, en dan spreken we je snel! 

Grand Café de Oude Stoep Vlieland
Grand Café de Oude Stoep Vlieland

Zullen we even babbelen? 

Heb je een brandende vraag aan ons? Vul dan even het contactformulier in en dan gaan we het er uitgebreid over hebben!